Falke Hardloopsokken

Toont alle 24 resultaten

Hardloopsokken FALKE

Hardloopsokken van FALKE zijn essentieel voor als u regelmatig hardloopt. Met goed zittende hardloopsokken maakt u het hardlopen veel comfortabeler. Het zorgt ervoor dat uw schoenen beter zitten en daarnaast is het beter voor de voeten zelf. De kans op blaren is minder groot en het geeft uw voeten extra steun.

Hardloopsokken

De hardloopsokken van FALKE staan bekend om de volgende kenmerken

  • Groot ademend vermogen
  • Goede demping
  • Anatomisch gevormd voetbed
  • Perfecte pasvorm
  • Specifiek gevormde linker- en rechtervoet

Een groot ademend vermogen is erg belangrijk bij goede hardloopsokken. Dit resulteert in een goede ventilatie. Daarnaast is een goede demping van groot belang. Het anatomisch gevormde voetbed van de hiel tot over de tenen zorgt voor een perfecte pasvorm. Bovendien hebben de sokken van FALKE een specifiek gevormde linker- en rechtervoet. Hierdoor heeft u geen ruimte meer over bij de kleine teen, omdat de sok is afgesneden naar de vorm van uw tenen.

Hardloopsokken van FALKE

FALKE is één van de bekendste sokkenmerken. Het merk werkt met hoogwaardige materialen die uitstekend zijn verwerkt in de running sokken. Het is niet voor niets dat wij deze sokken vol trots in onze webwinkel verkopen. Naast goede hardloopschoenen zijn de sokken het belangrijkste onderdeel om prettig te kunnen hardlopen. Het lopen gaat heel wat gemakkelijker door de zool die schok dempend is. Bovendien hebben de sokken geen naden op plekken waar het zou kunnen gaan irriteren. Dit voorkomt onnodige blaren en schuurplekken.

Sokken bestellen bij Herensokken.nl

In onze webwinkel plaatst u heel eenvoudig een bestelling van hardloopsokken. Onze categorieën zijn duidelijk onderverdeeld, zodat u in één oogopslag ziet waar u moet zijn. U kunt selecteren op het merk of op type sport. Wanneer u een bestelling van boven de €39,95 plaatst dan betaalt u geen verzendkosten. Een andere voordeel van onze webshop is dat wij er altijd voor zorgen dat uw bestelling door de brievenbus past. U hoeft dus niet thuis te blijven om een pakketje aan te nemen.

 

Bekijk ons assortiment

Bent u benieuwd naar de hardloopsokken van FALKE ? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Alle merken die wij u aanbieden zijn van een hoge kwaliteit en we kunnen u garanderen dat de sokken u tijdens het sporten een boost zullen geven. Heeft u nog vragen over onze hardloopsokken of wilt u meer informatie? Neem dan eens contact met ons op